Sekcijska vrata za bočno otvaranje GRADWEST-RESL

Zašto ugraditi bočna sekcijska vrata?

Iako manje popularna od podizne varijante, bočna sekcijska vrata GRADWEST-RESL imaju nekih prednosti:

  • praktična su za prolaz pješaka jer ih je dovoljno otvoriti samo malo dok je podizna vrata potrebno otvoriti u cijelosti ili je potrebno ugraditi vrata u vratima
  • nemaju opruge već se koristi sustav viseće vodilice

Nedostatak bočnih sekcijskih vrata u odnosu na podizna sekcijska vrata jest zauzeće bočnog prostora garaže te potrebna idealna ravnina poda jer u suprotnom nije moguće osigurati idealno brtvljenje. Također, vodilicu u podu potrebno je održavati i čistiti od nakupljene prljavštine pa je to je uglavnom razlog manje popularnosti u odnosu na podiznu varijantu.  Vrata su konstruirana tako da se otvaraju na unutarnji bočni zid garaže dok se gornja vodilica montira iznad otvora te na njoj vise vrata. Svaka vrata izrađujemo po točnoj mjeri otvora.

Ideja i filozofija kojom se vodimo u našem poslovanju jest zadovoljiti tri osnovna zahtjeva: sigurnost, funkcionalnost i eleganciju. Prateći najnovije trendove u gradnji i tehnologiji danas možemo proizvesti garažna vrata koja će zadovoljiti sve tehničke i dizajnerske zahtjeve.

Vrata izrađena po mjeri!

Svaka vrata izrađujemo po mjeri otvora što osigurava maksimalnu funkcionalnost. Kod bočnih sekcijskih vrata dostupni su uzorci i boje kao i kod podiznih sekcijskih vrata.

Besplatna izmjera!

Ukoliko su vam potrebna vrhunska sekcijska vrata po pristupačnoj cijeni, kontaktirajte nas na tel 040/855-602 ili preko kontakt obrasca. Rado ćemo razmotriti vaše želje i zahtjeve te vam izraditi ponudu.

Dostava i ugradnja

Za sve naše proizvode osigurali smo profesionalnu ugradnju, održavanje i servis.