Podizna sekcijska vrata GRADWEST-GPSV

Zašto ugraditi sekcijska vrata?

Podizna sekcijska vrataMnogo je razloga zašto odabrati sekcijska (ili segmentna) vrata iz naše ponude: od praktičnosti, odlične izolacije, sigurnosti, uštede prostora pa sve do velikog izbora što se tiče dostupnih dizajna, boje ili imitacije drva. Bilo koji tip objekta posjedujete, sekcijska vrata nude mnogo korisnih prednosti. Tvrtka GRADWEST surađuje sa renomiranim evropskim i svjetskim proizvođačima dijelova, panela i automatike. Na panele i vodilice sekcijskih vrata dajemo 10 godina a na automatiku i sve pokretne dijelove 30 mjeseci garancije! Torzione opruge na našim vratima proračunavaju se na trajnost od 50.000 ciklusa otvaranja! Konstrukciju vrata ćemo prilagoditi vašem objektu tako da postignemo maksimalnu uštedu korisnog prostora. Svaka vrata izrađujemo po točnoj mjeri otvora i opremamo ih sa idealnim oprugama i automatikom što osigurava pouzdanost i trajnost.

Ključne prednosti sekcijskih vrata…

  • Štede koristan prostor u garaži i ispred garaže
  • Moguća ugradnja u 99% postojećih objekata
  • Nude odličnu trajnost, sigurnost i pouzdana su
  • Mogu imati ugrađene prozore i pomoćna vrata za pješake
  • Ovo su vrata sa odličnom termo i zvučnom izolacijom
  • Komfor kod korištenja (automatsko, daljinsko otvaranje)
  • Moderan, elegantan izgled

… i posebno one najvažnije:

Praktičnost

Vertikalno podizanje sekcijskih vrata znači da nema zaokretanja prema van što vam omogućuje da parkirate vozilo sasvim blizu vrata ili da uskladištite vaše stvari sasvim do vrata sa unutarnje strane. Na ovaj način štedi se prostor izvan i u garaži ili spremištu. Kada se otvore, sekcijska vrata oslobađaju doslovno punu širinu i visinu otvora jer nemaju dovratnika koji se kod ostalih tipova vratiju ugrađuje u otvor.

Sigurnost

Sekcijska vrata su ekstremno sigurna. Kako vrata nemaju točaka u kojima bi provalnik mogao prodrijeti, skoro ih je nemoguće otvoriti upotrebom sile. Moderna automatika kojom su opremljena sekcijska vrata nudi spajanje na alarmne i protupožarne sustave te razne vrste dojava.

Osim protuprovalne sigurnosti tu je i sigurnost za korisnika. Automatika vrata opremljena je prekostrujnim senzorima koji nailaskom na prepreku automatski zaustavljaju ili vraćaju vrata štiteći tako vas, vaše vozilo ili predmete koji su se slučajno našli ispod vrata. Za dodatnu sigurnost tu su i foto-senzori koji dodatno osiguravaju radno područje vrata.

Izolacija

Paneli sekcijskih vrata izrađeni su od pocinčanog čeličnog lima ispunjenog sa poliuretanom visoke gustoće. Vrata nude visoku razinu izolacije koja se može usporediti sa izolacijom kakvu pruža zid od klasične cigle debljine 30 cm. Vrata također posjeduju gumene brtve po cijeloj liniji otvora što dodatno štiti vašu prostoriju od vanjsih vremenskih utjecaja. Odlična izolacija će vam pomoći kod uštede na računima za grijanje zimi ili hlađenje ljeti.

Ideja i filozofija kojom se vodimo u našem poslovanju jest zadovoljiti tri osnovna zahtjeva: sigurnost, funkcionalnost i eleganciju. Prateći najnovije trendove u gradnji i tehnologiji danas možemo proizvesti garažna vrata koja će zadovoljiti sve tehničke i dizajnerske zahtjeve.

Vrata izrađena po mjeri vaše garaže!

Svaka vrata izrađujemo po mjeri otvora što osigurava maksimalnu funkcionalnost. Torzione opruge su proračunate na min. 50.000 ciklusa otvaranja pa sve do 100.000 ciklusa kod nekih modela! Evo nekih primjera na koji se sve način mogu montirati vodilice kod sekcijskih vrata:

GRADWEST d.o.o. - primjeri načina otvaranja sekcijskih vrata.

Besplatna izmjera!

Ukoliko su vam potrebna vrhunska sekcijska vrata po pristupačnoj cijeni, kontaktirajte nas na tel 040/855-602 ili preko kontakt obrasca. Rado ćemo razmotriti vaše želje i zahtjeve te vam izraditi ponudu.

Dostava i ugradnja

Za sve naše proizvode osigurali smo profesionalnu ugradnju, održavanje i servis.