Tko smo mi?

      Tvrtka GRADWEST d.o.o. je proizvođač i distributer garažnih vrata, industrijskih vrata i automatike za kućanstva i industriju. Tvrtka je osnovana 1993. godine i jedna smo od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je ove proizvode ponudila na našem tržištu. Neprestano pratimo trendove u branši pa smo tako uspjeli stvoriti široku paletu rješenja, čak i za najzahtjevnije kupce. Kvalitetu proizvoda i usluga uvijek stavljamo na prvo mjesto i zbog toga surađujemo samo sa provjerenim i pouzdanim dobavljačima iz EU i svijeta.

Što nudimo?

      Tražite li pouzdano rješenje za vaš dom ili poslovanje, možemo vam ponuditi iskustvo i stručnost na području automatiziranih garažnih vrata, dvorišnih vrata, industrijskih vrata i automatike te kontrole pristupa za javne i privatne objekte. Rješenja koje nudimo prate najnovije trendove u smislu dizajna i tehnologije a cilj nam je zadržati maksimalnu kvalitetu po razumnoj cijeni. Nudimo savjetovanje, uslugu dostave i ugradnje za sve naše proizvode te mogućnost održavanja u garantnom roku i nakon njega.

Zašto odabrati GRADWEST?

Omjer kvalitete i cijene.

Kvalitetu proizvoda i usluga stavljamo na prvo mjesto i potpuno smo svjesni da cijena ima posljednju riječ.

Preko 25 godina iskustva.

Što smo naučili u tom vremenu? Prepoznati zahtjeve kupaca koji se stalno mijenjaju i povećavaju… i mi s njima.

Garancija.

Kvalitetan proizvod + kvalitetna ugradnja = miran san. Za Vas i za nas. Sigurni smo u ono što prodajemo, zato dajemo garanciju na naše proizvode. Iako vrlo rijetko, pogreške se ponekad događaju….ali ih ispravljamo.

Izbor.

Trgovci Vas ponekad žele uvjeriti da želite nešto što u stvari ne želite. To je zato jer nemaju drugih rješenja. Ako nas tražite savjet ili preporuku, onda ćemo to vrlo rado učiniti. Uz objašnjenje. Inače, mi se brinemo o ponudi a izbor je Vaš.

inkema_logo

malo statistike 🙂

+
zadovoljnih kupaca
+
Radnih sati
godina s vama
+
proizvoda u ponudi